20-minutes vegan Chop Suey!

Dear all,

As you know I really love asian food, but sometimes it’s really hard to find vegetarian/vegan dishes… without fish sauce.

If you like Chop Suey, my recipe is super easy, low fat and takes only 20 minutes to prepare. Ready?

Ingredients for 2 servings

  • Sunflower seeds / 2 tablespoons
  • 1 carrot
  • 1 box of bamboo shoots
  • kale / 50g
  • 6 mini Portobello’s mushrooms 
  • Shitake mushrooms /1 box 
  • 1 onion
  • soy sauce / 3 tablespoons
  • rice vinegar / 1 tablespoon
  • olive oil or sesame oil / 2 tablespoons
  • optional: vegan chicken

Recipe

  1. Slice all the vegetables
  2. Fry them at high heat in oil and stirring frequently
  3. Add the rice vinegar and the soy sauce
  4. Cook for 8 minutes (keep vegetables crunchy)
  5. Enjoy i-m-m-e-d-i-a-t-e-l-y

photo-60

Publicités

4 réflexions au sujet de « 20-minutes vegan Chop Suey! »

  1. Very Nice….our chop suey is without carotts and with tomatoes, soya beans. And in many asian restaurants thay use also oyster sauce….. I had some vegan « oyster » sauce from green garden in Paris but I can’t find it anymore :(.

Un avis? Une idée? Une adresse?

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s